Informatio meänkielellä

Meän laitokset ja konheet hoiethaan vapaehtositten ja Sattajärven urheiluseuran voimila.

Meilä oon pienempi pistaus-, eli rinnekone, jota käytämä tolitten/latuitten ylläpithoon ja isompi pistauskone, jonka avula hoiama alpiinilaitoksen neljää eri rinnettä ja niitten ympäristöä.

Tolat/latut piethään kunnossa ensi sijassa arkipäivinä, mutta kans viikonloppusin sen mukhaan ko voimia siihen riittää. Slaalommi/Pujottelu-laitosta pyöritethään iltasin ja viikonloppusin vapaehtoisvoimila.

Törmä oon auki pyhät, lauantait ja sunnuntait ja sen lisäksi esimerkiksi kouluitten vapa-, eli urheilupäivinä eli jos joku firma haluaa järjestää vaikka oman ”kick-off-tilaisuuen” j ne. Soita meile jos haluat hyyrätä/vuokrata törmän omhaan aktiviteethiin.

Saat selvile koska tolat/latut oon ajettu kunthoon ja koska lifti/hissi pyörii tämän linkin kautta: http://www.skidspar.se/norrbotten/pajala/sattajarvi-skidcenter Laitos on auki ko kouluila oon urheilulupa/vapa, pääsiäispyhät ja viikko sen jälkhiin. Lissää tietoa saat täältä: http://skidcenter.com https://www.facebook.com/groups/skidcenter/ ja http:// www.facebook.com/SattajarviIfSkidspår.se kautta pystyt  viehraana kerthoon tolitten/latuitten ja alpiinilaitoksen rintheitten kunnosta toisile